RiverSide Resort Hotel în Oxentia-recreere înconjurată de natură

RiverSide Resort Hotel

RiverSide Resort Hotel

RiverSide Resort Hotel

Hotelul "RiverSide Resort" este situat pe malul Nistrului intr-un loc linistit si pitoresc din Moldova. Hotelul este situat la o distanta de 65 km de Chisinau si 78 de aeroport. Pe teritoriul complexului există 9 camere de diferite categorii, Restaurant, SPA, Piscina, Parcare pentru mașini, parcare pentru bărci și un loc de joacă.

Rezervare a camerei

Rezervare a camerei

Cameră dublă Standard, Premium cu vedere la râu. Fiecare va putea alege tipul de cazare după preferințe: apartament cu o cameră sau cu două camere, cu vedere la Nistru sau la curte. Toate camerele, indiferent de categorie, sunt echipate conform standardelor moderne de servicii: fiecare cameră are un pat dublu, o baie cu duș, aer condiționat, un televizor cu ecran plat, un seif, un frigider, articole de toaletă, acces la o zonă în aer liber. piscina si Wi-Fi.

Restaurant

Restaurant

Vrei să încerci ceva nou și delicios? Vizitați restaurantul nostru unde vă puteți bucura de preparate din bucătăria europeană și locală. Bucătarul nostru folosește numai ingrediente proaspete pentru a crea arome și arome unice. Suntem gata să oferim o gamă largă de preparate și băuturi. Nu ratați ocazia de a încerca preparatele noastre unice!

Restaurantul poate fi vizitat în orice zi a săptămânii, indiferent dacă stați sau nu la Hotel.

Programul restaurantului: zilnic de la 12:00 la 23:00

Rezervare restaurant: +37378486887

Relaxați-vă în Spa

Relaxați-vă în Spa

Spa-ul nostru vă va ajuta să vă relaxați și să uitați de problemele cotidiene. Vă puteți bucura de tratamente relaxante precum saună, hamam. Personalul nostru profesionist va face tot posibilul pentru a vă face să vă simțiți sănătoși și relaxați.

Tur 3D

Tur 3D

Cu turul nostru 3D, puteți să vă scufundați în lumea unică a RiverSide Resort, să vă plimbați pe coridoare, să intrați în orice cameră, să priviți fiecare detaliu și să simțiți atmosfera hotelului nostru. Acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea corectă atunci când rezervați o cameră și să înțelegeți mai bine ce putem oferi oaspeților noștri.