Restaurant

Menu

Menu

Restaurantul hotelului invită oaspeții să savureze preparate din bucătăria locală și europeană. Meniul nostru este creat cu dragoste și atenție la detalii pentru a satisface preferințele gustative ale fiecărui oaspete. Folosim numai produse proaspete și de înaltă calitate pentru a vă garanta gustul unic al fiecărui fel de mâncare.

Restaurantul nostru poate fi vizitat în orice zi a săptămânii, indiferent dacă stați sau nu la Hotel.
Programul restaurantului:
Zilnic de la 12:00 la 23:00


Rezervare restaurant: +37378486883

Terasă

Terasă

Terasa stațiunii RiverSide creează o atmosferă unică de romantism și liniște. Puteți petrece aici o cină romantică în doi sau puteți savura un prânz plăcut cu prietenii, cufundați într-o atmosferă liniștită.

Camera de vinuri

Camera de vinuri

În sala de vinuri a hotelului nostru vă puteți cufunda în lumea vinificației pricepute. Acesta este locul în care timpul se oprește pentru a vă putea bucura de aromele și gusturile grozave ale vinurilor care vă vor face seara de neuitat. Tot în sala de vinuri puteți comanda mâncare de la restaurantul nostru, sala de vinuri poate fi un loc grozav pentru o cină romantică, prânz de afaceri sau întâlnire corporativă. Sala noastră de vinuri este proiectată pentru 8 persoane.